TEAMET

Vi är tre barndomsvänner sedan mitten av 90-talet som spelat fotboll och ägnat oss åt andra idrottsaktiviteter tillsammans i många år. Allt eftersom åren gick upptäckte vi våra roller som rådgivare, tränare, lärare, ledare och mentorer så vi ville addera värde och fylla de luckor som fanns när vi var yngre och som i stor utsträckning fortfarande finns.

Joe Sise

Medgrundare och Partner

Joe föddes 1989 i Stockholm. Han kommer ursprungligen från Gambia. Fotboll har varit hans passion från en väldigt ung ålder och fotbollsresan började när han bara var fyra år gammal. Från 17 till 29 års ålder hade han en proffskarriär där han har skaffat sig värdefulla erfarenheter som han idag kan föra vidare till fotbollsspelare, framförallt till de som är på gång uppåt. Under karriären har Joe haft Pep Guardiola, Janne Andersson, Kasper Hjulmand och Jonas Thern som tränare. Joe är en person som alltid har varit passionerad för utveckling och för att hjälpa människor att nå sina mål. Att få arbeta i grupp och att kunna åstadkomma stora saker tillsammans, ser han som en oslagbar känsla. Efter karriären har han startat en fotbollsakademi som heter JV-Academy, där han utvecklar fotbollsspelare i alla åldrar och från alla nivåer. Han har även ett stort intresse för att utveckla atletiska prestationsdrycker som är designade för idrottare och högpresterande människor, prestationsdrycken heter Max Performance. Joe är baserad i Stockholm. 

JOE'S MERITER

Nationella erfarenheter

• Snöstorp nyhem (Div 3)
• IS Halmia (Div 2)
• IFK Värnamo (Div 1)
• Landskrona BoIS (Superettan)
• Halmstad BK (Allsvenskan)

Internationella erfarenheter

• FC Nordsjälland 
• Manisaspor 
• AC Milan 
• FC Barcelona 
• Glasgow Rangers 

Landslagserfarenheter, Sverige

• P16 landslaget
• U21 landslaget

Fabio Possagno

Licensierad agent, scout och partner

Fabio är italienare/kanadensare och föddes 1987 i Treviso, Italien.

Han spelade fotboll från 6 års ålder. Under mer än 20 år av proffskarriären spelade han på olika positioner, främst som central mittfältare, som högerkant eller högerback och i olika länder.
Han tillbringade större delen av sin tid i Italien och nådde Serie C 2013, och han spelade även i England, Lettland och Litauen.

Sedan spelarkarriären avslutades 2016 har han arbetat i olika positioner inom corporate finance och för närvarande är han chef för en svensk multinationell ledare inom medicintekniska lösningar.
Fabio är också mentor vid Oxford Brookes University, där han tog sin kandidatexamen i redovisning och företagsledning, och eftersom han aldrig slutade vara involverad i fotboll är han en licensierad spelaragent och scout.
Förutom fotbollen har han en stor passion för resor, bilar och IT. Fabio är baserad i Stockholm, Sverige.

Michael Persson

Medgrundare och Partner

Michael är född 1989 i Halmstad, med en mor från Tanzania och far från Sverige. Han spelade fotboll hela sin ungdom och vid 15 års ålder upptäckte han boxning och fastnade direkt för det. Han var tävlingsboxare, en teknisk mellanviktare, men axelskador avslutade tävlingskarriären 2012. Michael medgrundade HBS (Halmstad Boxningssällskap) redan 2008 och som idag har ett stort antal aktiva medlemmar. Han var boxningstränare 2009-2014. Förutom nämnda sporter så har han alltid haft en enorm passion för bilar, motorcyklar och för att resa runt i världen. Han har arbetat i finansbranschen i över tio år och var senast Partner på en ledande investmentbank.

Robin Mahamud Lundgren

Medgrundare och Partner

FIFA Player’s Agent

Robin är född 1989 i Halmstad. Hans ursprung är svenskt och somaliskt. Han började spela fotboll som 7-åring. Han spelade som vänsterback och vänsterytter fram till 32 års ålder och han var även kapten för SNFF (Snöstorp Nyhem) under många år. Robin var samtidigt en speaking partner till Joe på daglig basis under hela Joe’s professionella fotbollskarriär. Förutom fotboll har Robin alltid haft en passion för att utforska världen och han älskar att umgås med familj och vänner. Han har arbetat med ungdomar i mer än ett decennium och arbetar för närvarande som pedagog i Stockholm och hjälper barn och tonåringar att nå sin fulla potential.