OM OSS

BAKGRUND OCH VÅR FILOSOFI

Vi är tre barndomsvänner som känt varandra sedan mitten av 90-talet. Vi har alla spelat fotboll och ägnat oss åt flertalet idrottsaktiviteter ihop i många år. Allt eftersom åren gick upptäckte vi våra roller som rådgivare, tränare, lärare, ledare och mentorer. Vi bestämde oss för att vi ville addera värde till- och fylla de luckor som fanns inom sporten när vi var yngre och som i stor utsträckning finns kvar än idag.

 

Vi strävar alltid efter att vara en genuin och värdeskapande fotbollsagent och rådgivare. Därför ligger vårt absoluta huvudfokus på det vi anser vara det viktigaste; fotbollsspelarnas välbefinnande – lika mycket den mentala som den fysiska hälsan.

Vi vill skapa ett långsiktigt och pålitligt samarbete och värdesätter ärlighet och integritet väldigt högt i vårt yrke. Vi gör dessutom allt vi kan för att spelarna ständigt ska fortsätta utvecklas, fokusera och optimera sina karriärer. 


Det är RMJ Sports.

Grattis Hrannar!

Grattis Hrannar, till vinsten av Isländska Premier League med Víkingur Reykjavík 🏆  

RMJ välkomnar – Hrannar Ingi Magnusson!

RMJ välkomnar Hrannar, en energisk, teknisk och mångsidig höger ytterback. Han har en stor talang inom alla aspekter av spelet och hans enastående arbetskapacitet och