OM OSS

Bakgrund och vår filosofi

Vi är tre barndomsvänner sedan mitten av 90-talet som spelat fotboll och ägnat oss åt andra idrottsaktiviteter tillsammans i många år. Allt eftersom åren gick upptäckte vi våra roller som rådgivare, tränare, lärare, ledare och mentorer så vi ville addera värde och fylla de luckor som fanns när vi var yngre och som i stor utsträckning fortfarande finns.

RMJ Sports Management var skapat.

 

Med tanke på det så ligger vårt absoluta huvudfokus på det vi anser är det viktigaste i idrottsvärlden: idrottarnas välbefinnande, både deras mentala och fysiska hälsa. Vi strävar efter att alltid vara en genuin och meningsfull idrottsagent och rådgivare samtidigt som vi alltid vill ha roligt tillsammans med alla våra idrottare, partners och medarbetare.

Vi vill alltid skapa ett långsiktigt och pålitligt samarbete. Vi värdesätter ärlighet och den högsta nivån av integritet väldigt högt i vårt yrke för att ständigt få idrottarna att fortsätta utvecklas, fokusera och att optimera sina karriärer. När allt kommer omkring så ska vi alla ha kul, skratta tillsammans och njuta av ett aktiv liv.

Det är RMJ Sports.